domingo, 21 de febrero de 2016

Dies de carnestoltes

Per fi han arribat les setmanes en què la gent es disfressa per passar-ho bé i activar la seva imaginació per aconseguir les disfresses més originals. Amb en Joel vam decidir anar a la rua del nostre poble per veure quines eren les carrosses més divertides i espectaculars. Ell em va comentar que feia anys que no anava a la rua així que, dit i fet, allà ens vam presentar. 

Una vegada allà, li vaig comentar de fer una espècie d'"aposta" i votar nosaltres qui crèiem que serien els guanyadors. Hi va haver carrosses de tot tipus, des d'una de xinesos que posaven la cançó de bola de drac i ens va fer tornar als nostres records de la infància quan vèiem aquest programa a la televisió, fins a una carrossa on anaven disfressats de la princesa de Frozen i olafs, la pel·lícula de disney que tant ha marcat als nens i nenes d'avui; passant per pirates, emoticones de whatsapp, fades, auto-xocs, Arales, catwomens, barrufets... Vam riure molt ja que per exemple hi havia un vaixell pirata on un pirata gran cridava l'atenció d'algú amb un mocador des del damunt del vaixell, i quan la persona s'apropava ho just a ell, aquest li llençava un grapat de confeti a sobre, era molt divertida la cara que ficava la gent. A més, també hi havia disfresses molt divertides on es veien per exemple homes disfressats de princeses.

Un cop van acabar de passar totes les carrosses, vam anar a fer un volt i a comprar alguna cosa per berenar. Després vam marxar a casa amb un somriure a la cara.

Aquí us deixo un vídeo que he trobat del carnestoltes que hi va haver a Santa Coloma per a què veieu el bon ambient que s'hi respira:  Vídeo del carnestoltes de SCF


No hay comentarios:

Publicar un comentario